Nieuws

Bart Batselier achtte de tijd rijp om zijn weegschalen te vernieuwen. Bart is al jaren gebruiker van onze Exquis Studio en het lag dus voor de hand dat hij koos voor een integratie van zijn weegschalen met de Studio. De weegschalen CS1100 van Dibal werden geplaatst. Op zijn afrekenpunt blijft Bart nog steeds zijn betaalautomaten gebruiken wat ook geen probleem gaf voor de integratie. De bestellingen kunnen nu ook vanop gelijk welke weegschaal worden opgenomen.
Lees meer >>

img

Isabelle en Bavo van de Milihoeve in Lokeren leggen reeds jaren de nadruk op fijne, afgewerkte ijsdesserts. Door de jaren heen werd dit assortiment verbreedt naar de retail. Naast de verkoop aan particulieren en de horeca hebben ze nu ook een trouwe en goede samenwerking met Okay en Carrefour. De kwaliteit van hun producten werd nogmaals bevestigd door het behaalde Comeos certificaat. Zij hebben nu nieuwe kassa’s aangekocht bij ITREFLEX. Voor ons werd het een nieuwe uitdaging om een systeem ...

Lees meer >>

Net op de valreep van 2017 hebben de gebroeders Vercammen uit Koningshooikt beroep op ons gedaan teneinde hun te voorzien van nieuwe weegschalen Dibal CS1100. Verder nemen ze er ook een Backstage bij opdat ook het productie gebeuren in een vlotter beheer kan verlopen. Klantenkaarten gaan ze zelf maken met een Cardstudio die we koppelen met onze Exquis Studio.
Lees meer >>

Top