Nieuws

Meer dan 100 jaar is antiek zeggen ze soms. Maar het wijst ook op traditie, ervaring en kwaliteit. Na een eeuw is het familiebedrijf Vleeswaren Janssens springlevend. Sinds 1980 groeide het bedrijf, ondertussen overgenomen door Lisette Van Hoof en haar echtgenoot Louis Janssens, uit tot een ambachtelijke beenhouwerij. Zonen Danny en Eric stapten mee in de zaak en leiden het sinds 2000 in hun naam. Sinds de sluiting van het vroegere Slachthuis van Leuven, verhuisde de zaak in 1989 naar een nieuw ...

Lees meer >>
img

In Hulste zijn nu ook Bjorn en Eline gestart met het gebruik van onze Exquis Studio. Zij hebben met het eindejaar de bestellingen in ons systeem opgenomen waardoor ze dan productielijsten, etiketten hebben kunnen genereren.
Lees meer >>

Patrick Neirynck begon 30 jaar geleden een slagerij aan de kerk in Egem. Ondertussen is de zaak uitgegroeid tot een gekende naam in de streek met een uitgebreid assortiment vers vlees, charcuterie en bereide gerechten. Daarnaast verzorgen ze ook uw feest zoals barbecues, eetfestijnen en recepties. In de winkel hebben ze nu onze Casanova op Dibal weegschalen aangeschaft en voor de productie werden 2 Backstage units geïnstalleerd. Het totale beheer wordt voornamelijk in het kantoor gedaan. Tijden...

Lees meer >>
Top