Nieuws

Peter en Leen zijn reeds klant sedert 2007, voornamelijk voor het beheer van zijn bestellingen tijdens de drukke feestdagen en het gebruik van een koppeling naar zijn SL9000 weegschalen van Tec. Deze zijn nu uiteraard aan vernieuwing toe en Peter heeft ons dan ook gecontacteerd om hem in te lichten met hetgeen we heden bezig zijn op het vlak van de weegschalen. Het volledig geïntegreerd zijn met de studio was natuurlijk een bijzondere aandachttrekker. Het feit dat we ook in staat zijn om een in...

Lees meer >>
img

In navolging van Menen en Roeselare is nu ook de derde winkel van de groep De Kleine Bassin overgestapt naar onze producten. Algemeen beheer met de Exquis Studio, in de winkel 9 Dibal weegschalen en in het atelier onze Backstage. Nu zijn alle winkels van De Kleine Bassin voorzien van ons systeem. Samen met hun gaan we verder bestuderen om integratie tussen de verschillende entiteiten uit te werken.
Lees meer >>

In één van onze vorige nieuwsberichten hadden we gemeld dat slagerij St Pierre een nieuwe afdeling in Evergem had opgestart met een backstage. De backstage in Evergem alsook deze in Gent werken op de data op de server in Evergem. Nu werd beslist om nog één backstage in Evergem werd bijgeplaatst zodat nog meer kan worden verwerkt.
Lees meer >>

Top