Nieuws

Christophe & Ester van Slagerij Soetaert in Deerlijk zijn als jong koppel in 2011 gestart met hun eigen slagerij. Ze zijn nu ook alvast gestart met het gebruik van onze Exquis Studio gekoppeld met een kassa. Ook de export naar een kaartjesprinter vanuit ons pakket wordt bijzonder geapprecieerd zoals we zien op de foto.

Ancha van Noten en fruitboetiek De Magelein en Fou de chocolat zijn via onze partner Dibal bij ons terecht gekomen en hebben naast de Exquis Studio (in the cloud gezien 2 winkels) onze kassa systemen aangeschaft. Enkele van deze kassa’s werden aan de wand uitgewerkt en met kabel verbinding naar de overzijde(toonbank) voor wegingen gekoppeld. Dit resulteert in een net resultaat. Op het eindpunt hebben we ook een betaalautomaat van Cashdro gekoppeld.

Hoeve De Ploeg is in de eerste plaats een familiebedrijf. B(r)oer Ronny en zijn vier zussen zijn de drijvende krachten achter het melkveebedrijf. Samen met hun gezinnen leiden ze het dagelijks bestuur in goede banen. Ze worden hierin gesteund door hun moeder, Marie, die samen met haar man het bedrijf opstartte in 1986. Voor de verkoop in de winkel werd onze Casanova op kassa aangekocht en in de productie maken ze gebruik van onze backstage applicatie. Voornamelijk Ronny doet dan het beheer in Exquis Studio inzake opvolging van alle bestellingen (klant/leverancier) en de facturatie.

Slagerij Didier is een moderne beenhouwerij uit Roeselare. Net voor het eindejaar zijn ze gestart met onze Backstage in de productie, exquisstudio in het kantoor en een eind afreken kassa in de winkel. Zodra we de Mettler weegschalen gekeurd hebben kunnen we dan ook hun weegschalen vernieuwen en zal alles dan onder 1 beheer vallen. Samen met de dochter en hun team reken ze net als onze andere klanten op een degelijke ondersteuning van ITREFLEX.

Jonas Claeys (slager-restauranthouder) & Eggermont Sarine (grootkeukenkok) kregen in 2014 de unieke kans om "slagerij Marc" over te nemen in Aalter. Hun zaak is continu aan het groeien en ze hebben de tijd rijp geacht om voor de feestdagen al hun bestellingen vlot te kunnen beheren via ons pakket Exquis Studio.

Frederick Debussere van “de versmarkt” in Brugge was op zoek naar een beheer systeem om de bestellingen en facturen van zijn klanten vlot te kunnen opvolgen. Hij is bij ons terecht gekomen en is nu gestart met Exquis Studio.

Meer dan 100 jaar is antiek zeggen ze soms. Maar het wijst ook op traditie, ervaring en kwaliteit. Na een eeuw is het familiebedrijf Vleeswaren Janssens springlevend. Sinds 1980 groeide het bedrijf, ondertussen overgenomen door Lisette Van Hoof en haar echtgenoot Louis Janssens, uit tot een ambachtelijke beenhouwerij. Zonen Danny en Eric stapten mee in de zaak en leiden het sinds 2000 in hun naam. Sinds de sluiting van het vroegere Slachthuis van Leuven, verhuisde de zaak in 1989 naar een nieuw atelier in Lubbeek. Al snel groeide dit uit tot een volwaardige vleeswarenfabriek. Daar hebben we nu voor Eric en zijn zoon Jelle ons systeem opgestart. Zij hebben 2 prachtige productie units (zie foto) en het beheersysteem van op hun kantoor.

De drukke eindejaar periode heeft Marleen en Christophe ertoe aangezet om contact met ons op te nemen. Ze zijn pas laat gestart maar met de sterke inzet van Marleen toch nog net op klaar om het systeem inzake bestellingen voor de feestdagen, productielijsten, productie etiketten e.a. op punt te krijgen.

Patrick Neirynck begon 30 jaar geleden een slagerij aan de kerk in Egem. Ondertussen is de zaak uitgegroeid tot een gekende naam in de streek met een uitgebreid assortiment vers vlees, charcuterie en bereide gerechten. Daarnaast verzorgen ze ook uw feest zoals barbecues, eetfestijnen en recepties. In de winkel hebben ze nu onze Casanova op Dibal weegschalen aangeschaft en voor de productie werden 2 backstage units geïnstalleerd. Het totale beheer wordt voornamelijk in het kantoor gedaan. Tijdens de installatie werd alles in het oog gehouden door een interessante bezoeker.

In Hulste zijn nu ook Bjorn en Eline gestart met het gebruik van onze Exquis Studio. Zij hebben met het eindejaar de bestellingen in ons systeem opgenomen waardoor ze dan productielijsten, etiketten hebben kunnen genereren.

Top