Wat ons klanten zeggen

sq-sample3
Jullie hebben een prachtig software systeem. Dat nog steeds aan het groeien en verbeteren is. Mag ook eens gezegd worden.

- Christ De Keukelaere - 't Charcuterietje -

sq-sample3
Momenteel hebben we zowel voor Roeselare als in Menen, de Dibal weegschalen geplaatst, aangevuld met het backstage programma en de Cardmodule. Samen gaan we een filiaal module uitwerken zodat we in de winkels nog een betere performantie kunnen verwezenlijken.

- Wim - De Kleine Bassin: Menen, Roeselare en Kortrijk

sq-sample3
Belangrijk vinden wij is dat ITreflex net als ons, een familiebedrijf is. Zij denken met ons mee en leveren aan een betaalbare prijs.

- Luc Carmans - Carmans NV. -

sq-sample3
Tot op heden ben ik nog steeds tevreden over de samenwerking met het Team van Patrick. Indertijd voornamelijk gestart om gebruikt te maken van het programma voor de feestdagen maar inmiddels al de Kassa's, weegschalen, Cardprinter en andere modules in mijn bezit.

-Geert Dobbelaere - Keurslager Geert Dobbelaere -

sq-sample3
Wij werken samen continue om het pakket steeds meer en meer af te stemmen op de realiteit. Niet altijd simpel met alle wetgevingen maar in overleg slagen we er toch in om samen tot een degelijk resultaat te komen.

- Koen Gevaert - Natuurvlees Dobbelaere -

sq-sample3
In onze groep zijn er reeds tal van collega's die met het systeem werken. Recentelijk heb ik samen met onze Kenneth een Delhaize in de buurt overgenomen. Alle zaken Studio, Backstages, weegschalen werden daarin zonder problemen geïntegreerd. Ik heb nu zelf op beide locaties een interactie met elkaar.

- Mark Van Raemdock - Clubklasseslager -

sq-sample3
Recentelijk hebben wij onze winkel vernieuwd en hebben hierbij een degelijk beroep kunnen doen op ITreflex. Na de Dibal weegschalen hebben we nu ook Backstage's, cardprint module en betaalautomaten aangeschaft. Bij ons heeft het systeem met de feestdagen voortreffelijk gewerkt en ervoor gezorgd dat we de productie goed konden plannen.

- Julie - Vleeshalle Van Landschoot -

sq-sample3
Zonder dit systeem zouden we het niet echt meer zien zitten denk ik. Daar ben ik zeker van.

Angelique - Keurslagerij Robby en angelique -

Top