Nieuws

In navolging van Menen en Roeselare is nu ook de derde winkel van de groep De Kleine Bassin overgestapt naar onze producten. Algemeen beheer met de Exquis Studio, in de winkel 9 Dibal weegschalen en in het atelier onze Backstage. Nu zijn alle winkels van De Kleine Bassin voorzien van ons systeem. Samen met hun gaan we verder bestuderen om integratie tussen de verschillende entiteiten uit te werken.
Lees meer >>

img

In één van onze vorige nieuwsberichten hadden we gemeld dat slagerij St Pierre een nieuwe afdeling in Evergem had opgestart met een backstage. De backstage in Evergem alsook deze in Gent werken op de data op de server in Evergem. Nu werd beslist om nog één backstage in Evergem werd bijgeplaatst zodat nog meer kan worden verwerkt.
Lees meer >>

Bart is reeds heel wat jaren klant bij ons voor wat betreft onze Studio en dit voornamelijk voor de verwerking van hun bestellingen tijdens de feestdagen. Begin 2017 begonnen zijn weegschalen meer en meer problemen te geven wat hem ertoe aanzette om ook even naar onze weegschalen te komen kijken. Samen met zijn vrouwke Sarah hebben ze dan besloten om de overgang naar onze Dibal CS1100 weegschalen te doen. Gezien hij nu de volledig integratie met zijn Studio heeft kan hij dus ook vanop zijn weegs...

Lees meer >>
Top